My blog has moved!

You should be automatically redirected in 3 seconds. If not, visit
http://raluxa.com
and update your bookmarks.

Signs

Tuesday, March 17, 2009

Cocktail de emotii exprimate non-verbal...
L-am vazut la Mos Califar pe blog si am zis ca trebuie neaparat sa-l am si eu. Doispe minute de film de calitate cu care m-am delectat dimineata tarziu si in care m-am regasit partial.
Enjoy.

3 comments:

Anonymous March 17, 2009 at 2:58 PM  

Pai si ce ti-a placut la el? Faptul ca se termina cu HAPPY END? Sau faptul ca e un mare norocos? Ca in viata reala, sansa ca el sa o mai regaseasca era cam mica! ;)

Anonymous March 17, 2009 at 3:25 PM  

@artistu: faptul ca mesajele creau o doza de suspans (vezi mesajul ei cu "I have a secret") intorsatura de evenimente, reaparitia ei, exprimarea consistenta a emotiilor fara dialoguri verbale si multe altele.
intr-adevar, filmul are putine tangente cu viata reala - sincer, in realitate un tip asa frumusel nu are sanse sa fie la fel de singur ca personajul!:)

Anonymous March 22, 2009 at 10:50 PM  

Mi-a placut mult filmuletul...daca o tin tot asa in semne , poate sa si mearga relatia :-)comunicarea in relatie e mai dificila din cauza complexitatii...macar asa e totul simplu.

Post a Comment

Comment moderation is OFF.

Please avoid posting comments as Anonymous. Choose Name/URL from the dropdown list and give me a name to reply to. The URL field is optional.