My blog has moved!

You should be automatically redirected in 3 seconds. If not, visit
http://raluxa.com
and update your bookmarks.

Kum fu la RoBlogFest 2009!

Friday, March 13, 2009

Pai a fost misto, ce pot sa zic. Carcotasii ar putea sa protesteze ca:

  • la intrare era o coada lunga cat o zi de post (da, asa cum vedeti prin filme la intrarea prin cluburi sau cum tineti minte de pe vremea Impuscatului) - dar eu am stat la coada cu Zoso si cu Victor Kapra asa ca nu m-a deranjat, dimpotriva!;)
  • la un moment dat era asa aglomerat inauntru ca mi-am adus aminte de spusele lui Nihasa: Fabrica are capacitate de 1300 de oameni.. de unde? eram aproape o mie si ne simteam ca sardinele in conserva. Dar, din nou, nu ma plang de proximitatea cu oamenii inteligenti
  • Fredo si Pidjin dadeau tricouri si lumea care nu se inscrisese pe site-ul lor saliva pe langa (inclusiv subsemnata - fara nici un succes)
  • multa lume nu-si trecuse blogul pe ecusonul de la piept, spre disperarea mea de om cu zero memorie a fetzelor. Sa zicem ca a fost o provocare.
  • de Cabral ca prezentator, Hi-Q in concert si VisUrat pe post de castigator stiti de pe toate blogurile. Frate, dar cine era ala cu stand-up comedy de la inceput?? Fara suparare...lame!
  • Nu am facut nici un deal de link exchange, dar cine ma tine minte de la party poate sa ma puna in blogroll ca nu ma supar;)
  • Zoso are dreptate, berea Ursus e vai mama dumneai, inca o mai metabolizez (cu alte cuvinte: mahmurealaaaa) Da' era moka asa... ca din nou - nu ne plangem.
Cam atat. Mi-a placut RoBlogFest-ul. Bonus, o poza cu mine si Zoso, furata de la dumnealui. Pentru ca specialistei in fotografie (mi-am pus link singura, sic!) i-a murit bateria la intrare.




Ne vedem la anu'!!

5 comments:

Anonymous March 13, 2009 at 10:27 PM  

So...acumai 31 de unici+500 de la Zoso.

PS Deci nici voua nu va place Ursus? Sper ca nu te-ai imbatat de la unica si micuta sticla de bere data moca. Totusi...sa nu exageram :) .

PPS Cum era aia cu google?

Anonymous March 14, 2009 at 7:23 AM  

huh..urati mai sunteti mah...si..cu berea in fatza :((..dar ca sa jokuiesc putin..zoso bea? nu e pocait? ;))

Anonymous March 14, 2009 at 9:34 AM  

@tiberiu erau la cartonase de-alea cat sa imi tapetez si peretii dormitorului. taci, nu-mi aminti cate unice si micute beri am baut...

@mastermc sa zicem ca era pocait dar l-au corupt bloggeritele:P

Cristean March 16, 2009 at 9:12 PM  

jesus, ce atmosfera de mIRC!

Anonymous March 16, 2009 at 9:16 PM  

@cristean: tu nu esti prieten cu nihasa, cumva? :D

Post a Comment

Comment moderation is OFF.

Please avoid posting comments as Anonymous. Choose Name/URL from the dropdown list and give me a name to reply to. The URL field is optional.