My blog has moved!

You should be automatically redirected in 3 seconds. If not, visit
http://raluxa.com
and update your bookmarks.

...si ce-am comis aseara

Friday, March 13, 2009

Cum in ultima vreme mi-am cam dat singura cu stangul in dreptul, hai sa povestesc aici si continuarea serii precedente. Se cam golise in Fabrica si urma sa ma trezesc, implacabil, foarte de dimineata, asa ca am plecat cu un amic de-al meu care s-a milostivit sa ma duca acasa cu masina.

Si cum facerea de bine e f***re de mama, acu trebuie sa se duca in service cu masina. Ce s-a intamplat?...

Pai se facea ca am ramas fara tigari. E un viciu urat si condamnabil, dar e al meu. Amicul respectiv opreste la Mol-ul de pe Calarasi si, ca un gentleman, intreaba "ce tigari vrei" si se duce in benzinarie sa cumpere. Subsemnata, doborata de prea multe Ursus baute cu VIP-urile, ramane in masina sa mediteze la nemurirea sufletului si constata ca odata oprit motorul, ii este frig.


De aici, actiunea se deruleaza rapid si toata lumea asista neputincioasa la spectacolul oferit de masina care intra cu viteza intr-una din pompele de benzina, pentru ca printesa urban alcoolizata ce zacea pe scaunul pasagerului invarte cheia in contact fara sa scoata din viteza!!

Printre spectatori: un Passat al Politiei rutiere, posesorul masinii care nu apucase sa intre in magazinul benzinariei si se uita siderat, toti angajatii Mol-ului si oricine se nimerise la ora aia prin zona. Politia sare cu carnetul de procese verbale, eu sar cu gura, amicul mai sa sara la bataie (eu fiind tinta, logic!!), angajatii sar cu matura si farasul sa adune bara masinii, numarul de inmatriculare, galeata si mop-ul de la pompa facute tandari. Dincolo de logoreea abordata si defensiva in care intrasem, nu puteam sa nu ma uit totusi cu groaza la baltoaca formata in jurul pompei si sa sper la un rau cat mai mic. Era apa cu zoaie din galeata. Pfiuf. Show-ul s-a terminat relativ repede, dar eu ma simt si acum ca intr-un clip de pe Youtube - worst drivers / stupid drivers etc.

Disclaimer: in apararea mea, trebuie sa precizez ca am permis de 11 ani si in afara de cateva incidente prin parcari (deh, sunt femeie!..) n-am comis-o niciodata (privire umeda si catifelata; suspin). Serios. Pe bune. Chiar sunt o soferita capabila. N-am nici un punctisor de penalizare. Va rog frumos sa ma credet
i.

Si sa stiti ca imi pare taaare rau pentru ce-am facut si nu mai beau niciodata. Prea curand. Joia:)

16 comments:

vlad March 13, 2009 at 11:32 AM  

si chiar si dupa acele Ursus cu VIP-urile(not!) si chiar dupa "the mol thing" tot te descurci sa faci la 2 noaptea o parcarea laterala intre doua masini care pentru varul tau (cu complexul de S 500)sunt plasate mult prea aproape una de alta .so da,esti o soferitza buna!:P

Anonymous March 13, 2009 at 11:44 AM  

Bah! e bine ca ai scapat cu viata; Dupa ce o sa termin de ras =)) =)) asa..., o sa-ti povestesc cum la circ, in pauza am cazut intre picioarele unui cal imens (o rasa superba) pentru ca de incantata ce eram am uitat sa dau ambele picioare jos.
Si m-a privit o arena intreaga- si atunci mi-a fost rusine- acum mi se pare amuzant- so n-ai facut nimik special; dar ai ce povesti peste cativa ani; Pup

Anonymous March 13, 2009 at 12:02 PM  

Vrei sa devii superstitioasa? Azi e vineri, 13....

Anonymous March 13, 2009 at 12:19 PM  

@Ela: LoL. Acu mi-am dat seama. O sa am grija pe unde traversez azi:)

Anonymous March 13, 2009 at 12:24 PM  

Te poti alege cu neplaceri serioase din asa ceva, accident, baut... naspa.

Anonymous March 13, 2009 at 12:30 PM  

Precizare: Stateam in dreapta cand am invartit cheia in contact, NU eram la volan. Si benzinaria nu e drum public, iar legislatia rutiera se aplica numai pe drumurile publice din cate stiu eu...

@Mircea: C'mon, nu sunt atat de iresponsabila incat sa ma urc la volan bauta:)

Anonymous March 13, 2009 at 12:31 PM  

pfai di capu meu! :)))) ti-au luat permisul pentru condus in stare de ebrietate?

Anonymous March 13, 2009 at 12:33 PM  

@add: nu mi-am luat nici macar o admonestare verbala :)

Anonymous March 13, 2009 at 12:39 PM  

si ce dracu au scris aia in procesu verbal?

Dan March 13, 2009 at 12:44 PM  

stii cat te bateam? :))))))))))))
@add - probabil au dat vina pe divinitate, ca na, nu era nimeni la volan.

Anonymous March 13, 2009 at 12:45 PM  

Am incercat sa evit cu eleganta aspectul asta al naratiunii, pentru ca fiind in stare de ebrietate (foarte urat si ne-elegant pentru o printesa, rusine mie!) am stat departe de locul unde s-a completat procesul verbal...cu alte cuvinte HABAR N-AM. Sincer. Si bietul sofer nu vorbeste cu mine deocamdata (il inteleg) asa ca momentan nu posed informatia asta. Cand aflu, fac follow up.

Anonymous March 14, 2009 at 11:58 AM  

Cum naiba era bagata in viteza si a pornit? Si ambreiajul cine-l tinea?

Anonymous March 17, 2009 at 2:30 PM  

@asta de deasupra mea Anonymus: daca e bagata in viteza masina face un "sut" la pornirea motorului care variaza intre 30 cm si 5 metri, in functie de:
1.cat de tare e trasa frana de mana (sau nu) 2.cat de bune sunt placutele de frana (sau nu).
3.viteza in care ai lasat-o.

Anonymous March 17, 2009 at 2:31 PM  

p@ moderator: vezi k nu mere nici open id nici id de wordpress atunci cand comentezi.

Anonymous March 17, 2009 at 3:20 PM  

***cel mai bine comentati cu name/URL, din cate stiu eu URL nu e obligatoriu***

masina era in viteza 1 si n-avea frana de mana trasa, a plecat ca din pusca :))

Anonymous March 18, 2009 at 2:48 PM  

he.. cred ca de-asta se folosesc in america de nord masinile automate aproape in exclusivitate: nu poti opri motorul decat in P(arking).

cat despre comentarii pe blogspot, am scris un articol despre cum sa te abonezi la comentariile unui articol blogspot si lasa comentariu cu link chiar avand blog wordpress.

Post a Comment

Comment moderation is OFF.

Please avoid posting comments as Anonymous. Choose Name/URL from the dropdown list and give me a name to reply to. The URL field is optional.