My blog has moved!

You should be automatically redirected in 3 seconds. If not, visit
http://raluxa.com
and update your bookmarks.

Tonite we RoBlogFest!

Thursday, March 12, 2009

Gata cu sentimentalismele, recunosc ca aseara m-am cam lasat dusa de val - dar e momentul sa ne ocupam de altele.

Diseara aplaudam castigatorii, dupa aia we paaarty si mai mult decat atat, mai facem si o fapta buna. E primul an cand am votat si am urmarit competitia, a fost interesanta si catchy, asa condimentata pe ici-colo de cate un scandal mic a la OTV, cat sa ii dea savoare. La amploarea concursului, sper ca petrecerea sa fie pe masura!

Acu, petrecere-petrecere, dar eu am o problema. Sau mai multe! Unu, personal nu prea cunosc lume (ici-colo pe cate cineva) si doi, nu stiu cu ce sa ma imbrac. Tipic feminin:)

Asa ca pornesc o leapsa scurta printre bloggeritele care vin la party-ul din Fabrica: voi cu ce va imbracati diseara? Cine raspunde are sanse sa fie recunoscuta dupa haine :) Apropo, s-o purta anul asta ecuson cu numele?

6 comments:

Anonymous March 12, 2009 at 10:08 AM  

[...] Asa ca pornesc o leapsa scurta printre bloggeritele care vin la party-ul din Fabrica: voi cu ce va imbracati diseara? [...]

Anonymous March 12, 2009 at 10:25 AM  

La toate evenimentele cu blogeri la care am fost au existat etichete si fiecare a purtat una. Cred ca asa va fi si diseara. Anul trecut am primit si cate un tricou.
Nu te stresa foarte tare cu outfitu'. Clubul asta e o hala mare si lunga (e fosta fabrica de ciocolata d'ooooh), cu lumina slaba. Si va fi atat de aglomerat incat chiar nu va conta ce ai pe tine :))
Eu vin direct de la birou, deci voi avea o tinuta "office". Pune-ti pantofi comozi pentru ca nu sunt scaune (sunt cateva la bar si cateva pt vip-uri). C u tonite! :)

Anonymous March 12, 2009 at 10:42 AM  

Eu îmi iau tricoul personalizat cu mâţa de pe blogul vechi

Anonymous March 12, 2009 at 11:10 AM  

poi, daca se va intampla minunea sa vin, o sa vin asa cum am nimerit de dimineata, cu ochii carpiti, sa ma imbrac. blugi, tenisi, bluza crem, esarfa colorata.

Anonymous March 12, 2009 at 11:22 AM  

@InnOcente: de curiozitate ti-am cautat tricoul prin galeria foto si pe blogul nou, ca pe cel vechi nu-l stiu...dar m-am lasat pagubasa. Poate il vad la fata locului:)

Anonymous March 12, 2009 at 11:49 AM  

@Ciupercutza: merci de ponturi:) Ma gandeam sa vin cu tricoul cu Bad Pitzi dar s-ar putea sa imi asum credit pentru ceva ce nu-mi apartine...si sa ma las machiata natural:)

Post a Comment

Comment moderation is OFF.

Please avoid posting comments as Anonymous. Choose Name/URL from the dropdown list and give me a name to reply to. The URL field is optional.