My blog has moved!

You should be automatically redirected in 3 seconds. If not, visit
http://raluxa.com
and update your bookmarks.

Twitter spam is following me

Thursday, March 19, 2009

Bun, deci Twitterul asta nu mai are multe secrete pentru mine. Microblogging combinat cu social networking. X follows Y, who follows X and Z - si asa navighezi din follower in follower si din update in update pana iti da eroare ca e serverul suprasolicitat. Cum se zicea si pe Forumul Bloggerilor, 90% din blogosfera twittuieste in mai putin sau egal cu 140 de caractere (LOL here!). Targetul este, ca si pe blog, sa ai cat mai multi followersi. E trendy sa te urmareasca multa lume si tu sa urmaresti o distinsa elita (LOL again! sorry ca va plimb atata, dar ma distreaza rau site-ul ala).
Cand mi-am facut pagina de Twitter si m-am prins cum stau lucrurile, mi-am zis: eu voi avea tot atatia "following" cati "followers". De dragul simetriei. Sa nu ma las dusa de val si sa dau follow la cateva sute de oameni, dupa aia sa ma trezesc ca pe mine ma urmaresc vreo cinci si scriu pentru mine si salcia de pe strada... Asa ca mai arunc uneori un ochi pe numaratorul de twitteristi cu care interactionez, sa vad daca s-a mai schimbat scorul.
Si constat in seara asta ca followersii mei cresteau, cresteau. Imi crestea si mie inima in piept de mandrie, ma vedeam batand la portile celebritatii. Cand colo, ce sa vezi. Spam, frate.




Atentie la prima admiratoare, pe numele ei Jacki. Sigur ma cunoaste de pe blog sau de pe forumuri.

Arunc un ochi pe updates-urile ei. Suna interesant:



Frumos, nu? Spam 2.0. Spam pe IM de pe id-urile din lista, spam pe Twitter. In curand o sa imi bata spammer-ul la usa: "Nu va suparati, nu doriti niste Viagra, am un link pentru dumneavoastra. Notati aici, www punct xyz-plin-de-virusi punct com".

A, si cireasa de pe tort: spammerita mea are la randul ei followersi. Useri normali. Ca sa manance si "Jacki" a mea o paine.



Totusi, ma mai gandesc daca ii dau follow sau nu....

2 comments:

Anonymous March 19, 2009 at 2:49 PM  

Eu te urmaresc si nu sunt spam :)

Anonymous March 19, 2009 at 3:13 PM  

haha! ramane de vazut! ;)

Post a Comment

Comment moderation is OFF.

Please avoid posting comments as Anonymous. Choose Name/URL from the dropdown list and give me a name to reply to. The URL field is optional.