My blog has moved!

You should be automatically redirected in 3 seconds. If not, visit
http://raluxa.com
and update your bookmarks.

Confessions of a Shopaholic (2009)

Sunday, March 29, 2009

OK, pentru cine n-a citit nicio carte din Shopaholic Series, ar putea fi o comedie romantica acceptabila. In rest, e o prelucrare consumerista, tipic americana, a cartii lui Sophie Kinsella.
Cartea e rezonabil condimentata cu umor si neprevazut, filmul nu. Personajul principal e Rebecca Bloomwood (Isla Fisher), o Bridget Jones wannabe ce poarta dupa ea, pe parcursul a 90 de minute, sindromul dependentei de cumparaturi, ajungand la Shopaholics Anonymous dupa ce exagereaza in investitii vestimentare fara acoperire. Singurul aspect fast e sincronizarea mesajului de downshifting cu criza mondiala din lumea reala. Restul e de umplutura, cu tot cu idila care se naste intre ea si Hugh Dancy (un fel de sosie a lui Colin Firth, actorul care joaca personajul principal masculin in Bridget Jones's Diary).
Desi accentul se pune pe excese vestimentare, nu am gasit nici o tinuta care sa se compare cu cele etalate de Sarah Jessica Parker in Sex and the City. Ceea ce ma face sa cred ca Rebecca isi cheltuia banii degeaba. Cam ca si audienta care si-a platit biletul la acest film.

0 comments:

Post a Comment

Comment moderation is OFF.

Please avoid posting comments as Anonymous. Choose Name/URL from the dropdown list and give me a name to reply to. The URL field is optional.